Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG jaki ?

BaRteKbrk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim :)

Jeżeli piszę w złym temacie to z góry przepraszam, ale to jedyny jaki mi pasuje. Przechodząc do sedna, jakie byście polecili MMORPG (oprócz Metina :v) w którego gra dużo osób ? Grałem w Lineage, ale to już nie to samo co kiedyś. 4story, Tera, Last Chaos to wszystko są martwe gry :( 

Opublikowano

WoW zawsze na topie :D

Ale płatny, podziękuje :/ 

Elsword

Dragon Nest

Guild Wars 2

Elsword jakoś w ogóle mi się nie podoba, w Dragon Nesta widzę, że coraz mniej ludzi gra. GW2 z*******e, ale niestety nie posiadam :( 

Opublikowano

Guild Wars 2 co jakiś czas jest w promocji za 40zł a to jest nic za tak świetną rozrywkę. Wystarczy odłożyć taką kwotę i nie wydać na głupoty :D

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

GW2 jest fajne do momentu, gdy wbijasz max lvl i pogrindujesz trochę dungów, aż zrobisz sobie full postacie 80z eq. Później wszystko już powoli traci sens, bo grindowanie golda nie ma sensu i już po tych 8 postaciach stają sie nudne dungi. Zostaje tylko pvp. Osobiście czekam na dodatek do GW i zobaczymy jak to wyjdzie, czy oleje tą grę i sprzedam konto czy jednak wrócę, bo gra już mnie tak nie bawi ja na początku, ale serdecznie ją polecam. Można sobie pograć w to tak z kilka miesięcy. 

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

ESO

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Polecam Aion, Tera Online (chociaż sam zauważyłeś, że wydaje się być pusto). Ciężko coś polecić, ponieważ teraz jest zafascynowanie grami MOBA (LOL, HOTS, itp.), FPS (CS:GO) ;p

Opublikowano

Polecam Aion, Tera Online (chociaż sam zauważyłeś, że wydaje się być pusto). Ciężko coś polecić, ponieważ teraz jest zafascynowanie grami MOBA (LOL, HOTS, itp.), FPS (CS:GO) ;p

Masz rację :) Ja już osobiście po przegraniu 700h w CS'a i po wbiciu 2x 30 lvl w LoL'a straciłem jaki kolwiek zapał do dalszej gry. Jakoś nie potrafię czerpać dalszej przyjemności z tych gier gdyż po prostu mi się znudziły :D 

Rappelz & Perfect World polecam. ;)

Chciałem zacząć właśnie grać w Rappelz'a polecasz jakiś serwer ? 

Opublikowano

GW2 jest fajne do momentu, gdy wbijasz max lvl i pogrindujesz trochę dungów, aż zrobisz sobie full postacie 80z eq. Później wszystko już powoli traci sens, bo grindowanie golda nie ma sensu i już po tych 8 postaciach stają sie nudne dungi. Zostaje tylko pvp. Osobiście czekam na dodatek do GW i zobaczymy jak to wyjdzie, czy oleje tą grę i sprzedam konto czy jednak wrócę, bo gra już mnie tak nie bawi ja na początku, ale serdecznie ją polecam. Można sobie pograć w to tak z kilka miesięcy. 

Ten argument do mnie nie przemawia, bo zanim wbijesz ten max lvl i zrobisz full eq to trochę potrwa i będziesz się przy tym świetnie bawił. GW2 będzie nadal rozwijane i będą pojawiały się nowe funkcje na end-game. 

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Ten argument do mnie nie przemawia, bo zanim wbijesz ten max lvl i zrobisz full eq to trochę potrwa i będziesz się przy tym świetnie bawił. GW2 będzie nadal rozwijane i będą pojawiały się nowe funkcje na end-game. 

Od tych 2 lat end-game jest praktycznie taki sam i nic się nie zmieniło.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Dodatek jest zapowiedziany.

Który wychodzi pod koniec wakacji

GW2 end game po zrobieniu ascendowego eq nie ma po co dalej grac, no chyba ze legendary chce sie robic. A wbicie 80lvl z eq to kwestia nie dluzej jak jednego dobrego tygodnia przy pc.

Jak cię nie odrzuca p2w to nostale

­

Opublikowano

Neverwinter jest dość ciekawą grą, jednak po pewnym czasie zaczyna się odczuwać monotonie przy zdobywaniu legendarnych itemów aktywnych jak i uroków 10.

Opublikowano

Który wychodzi pod koniec wakacji

GW2 end game po zrobieniu ascendowego eq nie ma po co dalej grac, no chyba ze legendary chce sie robic. A wbicie 80lvl z eq to kwestia nie dluzej jak jednego dobrego tygodnia przy pc.

Jak cię nie odrzuca p2w to nostale

Dobry tydzien mówisz? Kwestia 80 lvl jak już się jest w miarę obeznanym w grze to jakieś 3-4 dni.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Od siebie moge ci polecic Path Of Exile, jedna z najciekawszych gier w jakie gralem + firma ktora odpowiada za ta gre nie ma jej gdzies tylko wprowadza nowe rzeczy, za ok. 2miesiace (o ile sie nie myle) nowa aktualizacja. Sam chyba znowu zaczne w to grac.

Opublikowano

Aion, Tera, chyba, że jesteś w stanie wyłożyć $ na samą grę?

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...